Wij zijn
Noordam Pensioen

Over Noordam

Noordam Pensioen is onderdeel van Noordam Vermogensbeheer. Wij zijn gespecialiseerd in vermogensbeheer voor particulieren en ondernemers. Dat doen wij al sinds 2005, vanuit onze kantoren in Baarn en Spakenburg. 

Het team van Noordam wordt geleid door eigenaar Michiel Beukers en bestaat uit ervaren beleggers die hun ervaring hebben opgedaan bij diverse banken of pensioenfondsen. Dit team heeft door de jaren heen bovengemiddelde rendementen weten te behalen met een oerdegelijk beleggingsbeleid. Noordam Vermogensbeheer is aangesloten bij het Kifid en staat onder toezicht van de AFM.

“Bij Noordam weet ik dat zij het beste met me voor hebben, dat geeft een vertrouwd gevoel.” Henk Smits

100 jaar ervaring

Het team van Noordam Vermogensbeheer bestaat uit een vijftal vermogensbeheerders die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de financiële wereld bij partijen als ABN Amro, Rabobank, Unilever Pensioenfonds, etc. Wij hebben bij  Noordam Vermogensbeheer specialistische kennis in huis van alle verschillende beleggingsclasses.

De belangrijkste gemene deler in ons team dat wij stuk voor liefhebber zijn van het investeren in aandelen. Met de juiste langetermijnvisie stellen we uitgebalanceerde portefeuilles samen, waarbij rekening gehouden wordt met actuele macro-economische omstandigheden. 

100 jaar ervaring

Het team van Noordam Vermogensbeheer bestaat uit een vijftal vermogensbeheerders die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de financiële wereld, bij partijen als ABN Amro, Rabobank, Unilever Pensioenfonds etc. Wij hebben bij  Noordam Vermogensbeheer specialistische kennis in huis van alle verschillende beleggingsclasses.  Belangrijkste gemene deler in ons team dat wij stuk voor liefhebber zijn van het investeren in aandelen. Met de juiste langetermijnvisie uitgebalanceerde portefeuilles samenstellen waarbij rekening gehouden wordt met actuele macro-economische omstandigheden. 

Inleg en rekening

Meestal is professioneel vermogensbeheer uitsluitend beschikbaar voor grote vermogens. Bij Noordam Pensioen kun je al terecht vanaf een eerste inleg van €25.000 of een maandelijkse inleg van €500. Daartoe wordt jouw geld belegd in een modelportefeuille. Jouw lijfrentekapitaal wordt ondergebracht op een beleggingsrekening bij BinckBank.

Modelportefeuilles

Noordam Pensioen biedt drie modelportefeuilles: defensief, neutraal of offensief. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie wordt vastgesteld welke modelportefeuille het beste bij jou past.


Wil je meer weten over Noordam Vermogensbeheer? Kijk dan op www.noordamvb.nl!

Hoe bouw je pensioen op met lijfrente?
Ontvang het gratis e-book!

Als ondernemer en zzp’er ben je zelf verantwoordelijk voor je pensioen, maar ook als werknemer bouw je niet altijd (voldoende) pensioen op. Dan is het zaak om zelf in je oude dag te voorzien. Dit kan op veel manieren: je kunt je hypotheek afbetalen, geld sparen of je onderneming verkopen. Je kunt ook zelf lijfrente opbouwen: dit is kapitaal dat met hulp van de fiscus wordt opgebouwd door periodiek of eenmalig een bedrag opzij te zetten. Maar hoe werkt dat precies? Hoe bepaal je of dit bij jou past en wat zijn belangrijke aandachtspunten? Dat zetten we in dit e-book voor je op een rij.