Rekening
aanvragen

Rekening aanvragen

Een rekening aanvragen of openen bij Noordam Pensioen is niet ingewikkeld.
Samen doorlopen we namelijk onderstaande stappen. Welke stappen dat precies
zijn? Dat lees je hieronder.

Een rekening aanvragen is eenvoudig

  1. Vul het onderstaande formulier in.
  2. Na het ontvangen van het formulier nemen wij contact met je op. Wij bespreken dan de aandachtspunten met je én beantwoorden direct alle vragen die je eventueel nog hebt.
  3. Na het gesprek ontvang je van ons de documenten die nodig zijn om een rekening te kunnen openen. Indien je een bestaande lijfrente wilt inbrengen, dan ontvang je van ons ook een (voorbeeld)brief waarmee wij de overdracht van jouw bestaande lijfrente voor je kunnen regelen.
  4. Zodra we jouw inleg hebben ontvangen starten we met het beleggen van jouw geld. Eens per maand voeren wij de aan- en verkoop van beleggingen uit.
  5. Je ontvangt van ons inloggegevens waarmee je de beleggingen kunt volgen.
Voor onderstaande vragen graag één antwoord per vraag selecteren:
Voor onderstaande vragen graag één antwoord per vraag selecteren:
Voor onderstaande vragen graag één antwoord per vraag selecteren:

Hoe bouw je pensioen op met lijfrente?
Ontvang het gratis e-book!

Als ondernemer en zzp’er ben je zelf verantwoordelijk voor je pensioen, maar ook als werknemer bouw je niet altijd (voldoende) pensioen op. Dan is het zaak om zelf in je oude dag te voorzien. Dit kan op veel manieren: je kunt je hypotheek afbetalen, geld sparen of je onderneming verkopen. Je kunt ook zelf lijfrente opbouwen: dit is kapitaal dat met hulp van de fiscus wordt opgebouwd door periodiek of eenmalig een bedrag opzij te zetten. Maar hoe werkt dat precies? Hoe bepaal je of dit bij jou past en wat zijn belangrijke aandachtspunten? Dat zetten we in dit e-book voor je op een rij.

We kijken graag met je mee.

Bel 035 548 32 22 of mail ons jouw vraag.